עין קופצת ושטף דם בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/01/2019 | 17:35 | מאת: ספיר

היי, אני בת 26 לפי כמה שבועות התחלה לקפוץ לי העין, היה לי התקף שנמשך כשבוע רצוף ועבר הנחתי שזה מלחץ. מאז כבר כמה פעמים הקפיצות בעין הלכו וחזרו אבל מידיי פעם צצים לכמה ימים און-אוף. לפני כשבועיים הופיע לי שטף דם בעין, נלחצתי והלכתי לרופא הרופא אמר שזה כלום ויעבור עד שבועיים. הלכתי לרופא נוסף שגם ביצע בדיקה של קרקעית העין וגם אמר שהכל בסדר ולא ברור למה נהיה השטף דם אך ציין שהעיניים יבשות. מאז שטף הדם כמעט עבר לחלוטין. העין ממשיכה לקפוץ לי וזה ממש מטריד אותי. האם יש טעם להבדק שוב? האם יש מצב שהקפיצות ושטף הדם שהיה נובע מיובש?

הסימנים יכולים להיות תוצאה של יובש. אפשר לנסות טיפות לחות שניתן לרכוש ללא מרשם. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין