בדיקת לחץ תוך עיני עם תוצאות חריגות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/01/2019 | 23:59 | מאת: מירי

לפני בדיקת לחץ תוך עיני מזליפים שני סוגי טיפות לעין הנבדקת. באיזו מידה מושפעת תוצאת הבדיקה אם מזליפים רק סוג אחד של טיפות (אינני יודעת איזה סוג)? עברתי בדיקה שתוצאותיה חריגות מאד מהתוצאות הרגילות ואני זוכרת שהזליפו רק סוג אחד של טיפות.

שלום רב, יש לפנותץ לרופא המפנה בעניין. ובמידת הצורך לחזור על הבדיקה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

05/02/2019 | 09:26 | מאת: מירי

פרופסור נכבד, שאלתי שאלה כללית ולא קבלתי תשובה.במקרה הפרטי שלי ברור שחזרתי על הבדיקה והיא אכן יצאה נורמלית.

מנהלי פורום בריאות העין