כתםאדום מגרד ונפוח מתחת לעניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/01/2019 | 00:06 | מאת: רלי

דבר חדש כתם אדום בשני צידי העיניים מגרד ונפוח. דבר חדש שהחל מלפני שבועיים. התחיל בעיין ימין ועבר לעין השניה. אני התחלתי לשתות אבקת קולגן כל יום והפסקתי למשך שבוע וזה עדיין חולף ובא. אני בת 58 ויש לי עור בריא מאז ומתמיד. אני שותה גם תוספי תזונה באופן קבוע כגון כורכום, מגנזיום, ויטמין c לא חומצי וכדור אלטרול 25 מ"ג. מלבד הקולגן שתיתי תמיד את כל התוספי מזון ולא היו לי תופעות לוואי. חזרתי לשתות קולגן באבקה שוב ביחד עם התוספי מזון. האם יתכן שאחד מהתוספים נוגד את הקולגן? אשמח לשמוע את דעתכם.

שלום רב, ללא בדיקתך אין דרך לעזור לך בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין