אור לבן בעין.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/10/2018 | 09:16 | מאת: נעמה

שלום ד"ר,מזה חודש וחצי, מדי פעם,בעיקר בלילה,אני רואה בצד עין ימין,בחלק שמתחת העפעף,מעין גל לבן הולך ובא למספר שניות ואז זה נעלם. גם כשהעין פקוחה וגם כשהעין עצומה. בדיקת עיניים תקינה,בדיקת לחץ תוך עיני תקינה,בדיקת שדה ראיה ממוחשב תקינה. מבחינת רופא העיניים הכל תקין ואין שום דבר שמגיע מהעיניים. אמר לי שיש לי צילינדר קטן שלא מצריך משקפיים. אציין כי אני בהריון. לא קרה לי בהריונות קודמים. לחץ דם תקין. בשבועות האחרונים יש לי מדי פעם כאבי עיניים. לעיתים סובלת מכאבי ראש אבל אני בתחילת שליש שני להריון ולא שותה מספיק. הגל הלבן הזה בעין לא מגיע בליווי כאבי ראש. מה זה יכול להיות? והאם יש ממה לחשוש? תודה

אם בדיקת העיניים תקינה אז סביר שאין בעיה עינית. אם התלונות ימשיכו אז יש לשקול יעוץ של רופא נוירולוג בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין