כאבים בעיניים טם דופ בעיניים וראיה מטושטשת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/10/2018 | 23:25 | מאת: יניב

היי מספר רב של שנים יש לי לחץ בעיניים כל היום כמעט ,לחץ באיזור העליון של העיניים לפעמים רק בעין אחת או בשתיהם מלווה בהרגשה של דופק בעיניים וראיה מטושטשת וחוסר מיקוד טענו לאחרי מספר בדיקות כי זו פזילה סמויה אבל נראה לי שבפזילה סמויה לא הייתי מרגיש לחץ כזה ובצורה של כל היום מהבוקר אשמח לדעת מה ניתן לעשות בכבוד רב יניב

קשה לקבוע ללא בדיקה את הסיבה לכאבים. גורמים אפשריים הם צורך בהתאמת משקפיים, מומלצת בדיקת עיניים. בכבוד רב ד״ר היימס

מנהלי פורום בריאות העין