שימוש ממושך בסטרואידים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/09/2018 | 10:12 | מאת: צבי

אני משתמש בסטרואידים fml תקופה ממושכת, בערך שנה וחצי, עקב עכירות קלה בקרנית שלאחר טיפול לייזר להסרת משקפיים. אני סובל מסינוורים ביום ובלילה וזה נורא מקשה עליי. האם שימוש בסטרואידים יכולים להגביר תופעות של סינוור? האם כשאפסיק לצרוך אותם התופעה תפחת? תודה.

הסינוור שהנך מתאר קשור קרוב לוודאי בעכירות של הקרנית. לכן חשוב מאוד להמשיך בטיפות כולל מעקב של הרופא המטפל אחר לחץ תוך עיני. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין