מחלה גנטית bcm 12345678910111213141516

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/09/2018 | 07:50 | מאת: אפי

שלום רב, יש לנו במשפחה מחלה תורשתית בשם blue cone monochromatism הנקראת גם x- linked achromatopsia או linked cone dystrphy congenital lncomplete. אשמח לדעת האם קיים היום טיפול עיניים למחלה?

שלום רב אפי, עד עצם היום הזה לא ידוע לי על טיפול ספציפי בגן הגורם לפגם בראיית הצבע הכחול או ראיית צבעים אחרים. אני מקווה כי בעתיד יפתחו שיטות מתוחכמות של הנדסה גנטית שבעזרתן אולי יצליחו לטפל בגן מסוג זה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין