עשיתי בדיקות oct ושדה ראיה כיצד מפאנחים את ה oct

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/09/2018 | 23:57 | מאת: מוריאל

איכות הבדיקה נמוכה מאוד בשתי העיניים. RE:מבנה ה double hump שמור. לציין הדקקות עליונה וגבולית תחתונה בסיבי העצב. עוביRNFL ממוצע 79 מיקרון CD ורטיקלי 0.58 LE:מבנה הdouble hump שמור. לציין הדקקות תחתונה בסיבי העצב. עוביRNFL ממוצע 76 מיקרון CD ורטיקלי 0.55 יש לציין שדה ראיה תקין ב 2 העיניים לחץ תוך עיני 22 23. מה התוצאות אומרות

מוריאל שלום רב, היות ושדה הראייה שלך תקין,עליך לעקוב אחר הלחץ התוך עיני, המעט גבוה מהנורמה ובמידה והלחץ יעלה מעל 23-24 ממ יש להתחיל טיפול בטיפות להורדת הלחץ , על מנת שבטווח הארוך לא ייגרם נזק לעצבי הראייה שלך, כפי שזה קורה במחלת הגלאוקומה . כרגע המצב גבולי . בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין