כתום אדום בעפעף התחתון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/07/2018 | 13:56 | מאת: דנה

אתמול בבוקר אכלתי כמות גדולה של אוכל עד שהתפוצצתי. ואחר כך הופיע לי נקודה אדומה בעפעף התחתון. הנקודה האדומה הורסת לי את כל הפנים ומכערת. האם נקודה אדומה בעפעף התחתון נוצרה ממאמץ? איך אפשר להוציא את הנקודה האדומה? זה נראה כמו נקודת חן בצבע אדום. וזה לא עובר! האם זה יהיה לי כתם לכל החיים מתחת לעין? איך אפשר להוציא את הנקודה האדומה מתחת לעין בשק הדמעות?

ללא בדיקה לא ניתן לדעת בודאות, אך התלונה נשמעת כמו דימום שיספג עם הזמן. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

29/07/2018 | 21:15 | מאת: דנה

RE: האם דימום בעפעף התחתון נוצר מההקאה?

30/07/2018 | 07:21 | מאת: דנה

RE: האם נקודה אדומה בעפעף התחתון נוצר מההקאה?

ללא בדיקה אין דרך לעזור. צוות רשת עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין