גלגל העין בצבע לבן מלוכלך...

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/07/2018 | 22:19 | מאת: יפה

היי אני בת 23 בריאה בד"כ מהילדות גלגל העין שלי הוא לא לבן צח לפעמים אנשים מעירים לי שהוא טיפה צהוב אבל בהיר מאד.ואני חושבת שזה משהו שהוא לא כל הזמן אלא בא והולך עשיתי בדיקות דם שקשורות לכבד והכל בסדר אבל הייתה איזשהי הערה שיש חומר שמופרש באופן קצת מוגבר אבל אין מה לדאוג האם אני באמת צריכה להשאיר את זה ככה? ישנם איזשהם סיכונים? זה מעיד על חוזק או חולשה של הכבד? והאם יש בעיה שאקח איזשהו כדור טבעי לבעיות פוריות שיש בו את הצמח קוהוש השחור? תודה רבה מראש!

שלום רב, ישנם מקרים של גוון צהבהב של הלחמית ללא סיבה ברורה. ממלית לעבור בדיקות דם מלאות של הכבד. במידה והבדיקות תקינות מדובר בצבע הטבעי של העין (מולד). אין כל דאגה אם הכל תקין. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין