הפרדות רשתית וכדורי גובה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/07/2018 | 07:18 | מאת: מטייל

שלום רב, בעלי עיוור בעיין אחת כתוצאה מהפרדות רשתית מלאה כבר כמה שנים. מטופל באופן קבוע בטיפות קוסופט. בשבוע הבא אנחנו יוצאים לקירגסטאן ובהכנה הומלץ לנו לקחת כדורי גובה. (הגובה המקסמלי בו נהיה 3000מטר). קיבלנו כדורי בשם uramox ובין השאר נאמר שהן עלולות להשפיע על לחץ תוך עיני. האם עלולה להיות לכך משמעות זו או אחרת על העיין המטופלת? תודה ויום טוב

אלה כדורים שמורידים את הלחץ התוך עיני (מרכיב כמו בקוסופט אבל בכדור). אז אין בעיה לקחת הכדורים בנוסף לטיפול קבוע. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין