חוסן עיניים נמוך לאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/06/2018 | 20:47 | מאת: רן

שלום, לפני 10 חודשים עשיתי ניתוח PRK להסרת משקפיים במקום מוכר וידוע. היום, 10 חודשים אחרי, אני עדיין סובל ממה שאני מכנה "חוסן נמוך" - העיניים מתעייפות מהר ושורפות, אם נכנס אליהן גרגיר קטן של חול הם מאדימות מאוד, עדיין יבשות (על אף שאני שם טיפות ג'ל). עשיתי בדיקות סטנדרטיות (לא אצל הרופא המנתח) ולא נמצא משהו חריג (לא נמצא יובש, לחץ תוך עיני תקין). אני לא יודע מה לעשות - אני מרגיש ירידה באיכות החיים לאחר הניתוח ויש לי חשש שאשאר עם העיניים המוחלשות האלה מעתה ואילך.. יש לציין שאני מקפיד לשתות הרבה מים, נוטל תוספי אומגה 3 איכותיים (להפחית סיכויים ליובש) ומקפיד לעשות הפסקות מנוחה לעיניים כל כחצי שעה. אודה לעזרתכם...

שלום רב, ללא בדיקתך אין דרך להתאים לך טיפול. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין