דלקת בעיניים כבר שבועיים.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/06/2018 | 13:35 | מאת: ליאור

שלום, לפני שבועיים התחיל לי זיהום דלקתי בעין ימין. הרופא נתן לי לשים טיפות אנטיביוטיקה של ויגמוס אך הדבר לא עזר ואף החמיר. לאחר מכן רופא אחר נתן לי לשים משחה אנטיביוטית סיטומיצין 5 אחוז ל3 ימים וטיפות אנטיביוטית אחרות ל10 ימים. המשחה עזרה והעין התחילה להתרפא אך ברגע שהפסקתי והשתמשתי רק בטיפות, האודם בעין חזר. מה עושים ? לחזור לשים את המשחה ?

יתכן ונשאר מעט יובש בעין, אפשר לנסות תחליפי דמעות שרוכשים ללא מרשם. אם לא חהיה שיפור אז מומלץ לחזור לרופא העיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין