שריר העין מתוח וכואב בעין אחת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/06/2018 | 01:08 | מאת: אור

שלום, בת 30, בריאה, ללא מחלות עיניים (למעט קוצר ראיה קל-מרכיבה משקפיים) היום התעוררתי עם מתיחת שריר בעין ימין ואי יכולת להשאיר את העין פקוחה במלואה בחופשיות (לא ממש נראה לעין).. בהתחלה חשבתי שזה יחלוף כמו רעד בעין של חצי שעה אבל זה לא חולף .. כבר מעל 10 שעות. ללא נפיחות, ללא אדמומיות או דלקת נראית לעין. עכשיו הצטרפו לזה כאבים קלים בעיקר בהסתכלות מטה(לא מצליחה לשים את האצבע אם זה כאבי ראש או מסביב לעין או בשריר) . מצריך בדיקה או שאפשר להרגע?:) תודה מראש

אם עבר ככ הרבה זמן ללא שיפור אז מומלצת בדיקה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין