מסך אפור חולף בשדה הראיה הימני

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/04/2018 | 21:04 | מאת: בתיה

שלום רב ביתי בת ה15 התלוננה על מסך בשדה הראיה לקחתי אותה לרופא עיניים שמצא שטפי דם קטנים מעל עצב הראיה ובאזור הארקדה בחלק הטמפורלי העליון. עשינו לה בדיקות קרישיות יתר וסוכר והכל נמצא תקין. מה יכול להיות הסיבה לכך בגיל כזה? בנוסף מה ההשלכות של השטפי דם הללו? תודה

שטפי הדם נספגים. יש סיכוי לשיפור בראיה או נזק שארי בשדה הראיה. יש לסיים בירור הרופא המטפל לראות אם יש גורם אחר לדימומים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס.

מנהלי פורום בריאות העין