עין קופצת כבר יותר משבוע

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/04/2018 | 16:07 | מאת: נועם

הי עין ימין שלי (מהכיוון של מי שעומד מולי) קופצת כבר יותר משבוע וחצי לרוב במצבי לחץ שאני נבהלת או נופל לי משהו ויש רעש חזק ולפעמים גם ככה סתם מה אפשר לעשות בעניין? אני ישנה 10 שעות כל יום זה לא קשור לשינה

שלום רב, תופעת קפיצות העין קשורה להתכווצויות בלתי רצוניות של העפעף התחתון בעיקר אשר גורמות לתחושה של תזוזת העין. בדרכ' זו תופעה חולפת מעצמה מקורה ברב המקרים ממתח הגורם לפעילות עצבית מוגברת. ניתן לנסות תחליפי דמעות להרטבת העין והרגעתה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין