כאב בצד השמאלי בפנים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/04/2018 | 22:59 | מאת: רוני

שלום רב, אני סובלת מיובש בעיניים/עיניים אדומות אחת לכמה ימים ולמרות שאני משתמשת ברפרש , לתחושת הצריבה מתלווה כאב מעל העין השמאלית,בחיבור בין הלסת העליונה לתחתונה בצד השמאלי ולשריר תפוס בצוואר בצד השמאלי. במצבים כאלה קשה לי מאוד לתפקד ורק אחרי לקיחת כדור אופטלגין+שינה ברוב במקרים הכאב חולף. זה כמו 3 נקודות לאורך הצד השמאלי של הגוף שאני יכולה להצביע עליהם בבירור. ממה יכולה לנבוע הבעיה?

שלום רב, אין קשר בין היובש הכרוני ותופעת התקפי הכאבים הצד שמאל של הפנים. יש לעבור ייעוץ נוירולוגי ואורטופדי מקיף. בעניין היובש יש להיות המעקב של רופא עיניים ולנסות לטפטף טיפות הילוקומוד 4-6 פעמים ביום למשך חצי שנה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין