ניתוח קטרקט לבעלי מחלות רקע

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/03/2018 | 17:34 | מאת: מיכאלה

אבי בן 80 צריך לעבור ניתוח קטרקט בעין שמאל ויש לי מספר שאלות האם רצוי שיעשה את הניתוח ברפואה הציבורית בגלל מחלות רקע מהו סובל {לחץ דם סוכרת מאוזנת פרפור פרוזדורים קל } או שאין בעיה גם במרפאה פרטית? האם לאור מצבו עדיף בלייזר או ניתוח רגיל"? האם ברפואה הציבורית יש את כל סוגי העדשות? מה מומלץ?

שלום רב, לאביך עם הסובל מבעיות רפואיות מסוג פרפור פרוזדורים מומלץ לעבור ניתוח קטרקט רק בבית חולים ציבורי גדול. שם יש את הציוד הנדרש למקרה חירום אם חלילה יהיה צורך. ברפואה הציבורית יש את כל העדשות פרט לעדשות מולטיפוקל. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין