נפילת עפעפיים וכאבים בגרון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/03/2018 | 13:01 | מאת: נפילת עפעפיים

אבא שלי בן 72, סובל מנפילת עפעפיים וכאבים בגרון המלווה בתחושת חנק. לאחרונה עבר בדיקת EMG SINGLE FIBER - מצ"ב תוצאות הבדיקה. יצויין, כי בעבר עבר ניתוח להסרת כיבה נבדק ע"י נוירולוג, אשר נתן לו תרופה בשם מסטינון מחפיות 60 מ"ג בהתחלה היו תופעות לווי לתרופה כגון, רעידות, כאבים בבטן. הרופא המליץ לקחת חצי כדור. בינתיים אין שיפור ומצבו הולך ומחמיר אודה לקבל תשובתכם המקצועית

שלום רב יש לפנות לרופא המטפל עם שאלות מסוג זה הפורום עוסק בתחום קרנית בלבד צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין