לא מצליח למצמץ בעין אחת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/02/2018 | 21:23 | מאת: איתן

שלום, לאחרונה שמתי לב כי אבי (בן 67) ממצמץ בעין אחת בלבד.תחילה חשבתי חשבתי שיש לו בעיה באותה העין, אך לאחר מכן ראיתי כי אינו מסוגל למצמץ בעין השניה, ועין זו גם לא נסגרת באופן מושלם כמו העין הממצמצת. ממה זה יכול לנבוע והאם יש דחיפות ללכת לרופא עיניים לבדיקה? תודה מראש.

שלום רב, יתכן מאוד וקיימת בעייה של שיתוק חלקי של שרירי העפעף בעין שאיננה ממצמצת. ממליץ על ייעוץ נויורולוגי בשלב ראשון או נויורואופטלמולוגי בהקדם. בברכה פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין