שטף דם בעפעף - קרישת דם

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/02/2018 | 06:01 | מאת: סי

אני בת 57 התעוררתי בבוקר עם עפעפ נפוח ובצבע סגול - ביקרתי אצל רופא עיניים אמר לעשות בדיקת קרישת דם ושזה יעבור כמו כן עשיתי בדיקת לקרישת דם יצא תקין עפ"י בדיקת רופא המשפחה. למה הכל תקין בבדיקות לחץ דם תקין 90 על 70 אני לא סובלת מלחץ דם גבוה ואכן כן כשהתעוררתי בבוקר צד ימין של העין העפעפ נפוח ובצבע סגול כרגע עובר ונעלם האם אולי שייך לסוכר שיצא לי 102 למרות שזה עדיין תקין הסוכר? יש לציין שעכשיו מתחיל להיעלם לי כל הצבע הסגול והכחול על העפעפ - תודה

אם כל הבדיקות תקינות אז ככל הנראה שיפשת את העין תוך כדי שינה ואין בעיה אחרת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין