דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/05/2012 | 09:04 | מאת: שרית

לפני כשבועיים הייתי אצל רופא עיניים עקב אי נוחות בעין שמאל, הרופאה אמרה כי זו דלקת נתנה לי טיפות עיניים מקסיטרול 3 פעמים ביום, אחרי 7 ימים הטיפול לא עזר הרגשתי שוב אותו דבר חזרתי לרופא אבל אם הרגשה דומה בעין שמאל וימין, הרופאה נתנה לי מקסיטרול משחה פעם אחת לפני שינה לשתי העיניים ל14 ימים, שמתי לב כי לאחר שימוש בטיפות ומשפחה התנפחו העיניים והרגשתי לחץ. חזרתי לרופא נתנה לי סולפציד ואופטריל ל10 ימים, הטיפול מאוד עזר אך חוששת שהימים אינם הספיקו כי עדיין יש לי הפרשות ובזמנים שבין טיפה לטיפה העיניים שלי אדומות , אחרי שאני משתמשת בטיפות העיניים שלי בסדר , מה לעשות, אודה לתשובה

25/05/2012 | 11:38 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום רב, דלקות עיניים (בעיקר ויראליות) עלולות להמשך שבועיים ואף יותר. אם התופעות ממשיכות ללא הטבה מספר שבועות יש לחשוב על זיהום חיידקי כגון כלמידיה. האופטריל אינה תרופה לטיפול בדלקת אלא נועדה להלבין את העין, זו הסיבה מדוע בין הטיפות העין חוזרת להיות אדומה. עליך להמשיך בינתיים את הטיפול ולהיות בביקורת אצל הרופאה. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום בריאות העין