חוסר ופוקס וטשטוש ראיה בשבועיים האחרונים (כולל תמונה)

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/01/2018 | 10:40 | מאת: ערן מועלם

פרטים כללים: אני בן 32 בריא בדר"כ, לא מעשן. בגיל 7 הייתה לי עין ימין עצלה. אני עובד מול מסך מחשב 8 שעות ביום. בשבועות האחרונים אני חווה ירידה וטשטוש בראיה ב2 העיניים מספר שעות במהלך שעות היום (בעיקר בשעות הערב), בכל שעות היממה יש לי בעיה להסתכל על שלטים מאורים , שלטי פרסומות ושלטים מאורים בתוך קניונים. אני מרגיש לחצים באוזר העיניים לפעמים חזקים לפעמים חלשים ולפעמים כלל לא, קיימת אדמומיות קלה בעיניים בכל שעות היום, אין גירודים או הפרשות. כדוגמה אני מצרף פה תמונה של שעון פשוט עם נורות לד כחולות שאני מסתכל עליו ממרחק קצר (3 מטרים) אני רואה אותו ממש מטושטש בכל שעות היממה, לאחר שאני מסתכל על השעון הזה אני מקבל סחרחורת קלה ומרגיש לא טוב. הייתי אצל 4 רופאי עיניים שונים בשבועות האחרונים שביצעו בדיקות שונות וכולם טענו שהראיה והעיניים שלי תקינות, בנוסף הייתי אצל רופא נוירולוג שהפנה אותי לMRI ללא חומר ניגוד למוח ולגזע המוח, כמו כן הפנה אותי גם למרפאת נוירו-אופתלמולוג להמשך טיפול, תוצאות הבדיקות עד כה: בדיקה נוירולוגית תקינה בדיקות לחץ עיניים תקינות בדיקות ראית צבעים תקינה עין שמאל:6\6 עין ימני:9\6 חוסר הוודאות וחוסר הטיפול בבעיה קשה לי מאוד. אשמח לעצתכם ועזרתכם.

שלום רב, אם הבדיקות המקיפות שעברת אצל רופאי עיניים אכן תקינות. יש לעבור ברור ניורולגי מקיף כפי שנתן לך הרופא המטפל שלך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין