סחרחורת קשה בעין אחת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/12/2017 | 21:57 | מאת: אנדראה

אני סובל מעל לשנה מסחרחורת קשה בעין ימין שמקרינה גירויי עיצבי לראש יש לי קושי להזיז את העין הזאת במהירוך כי גם זה מסחרר,בגלל תמונה שצילמתי באור יום ומעלה חשש שיש גידול בעין הזו,אני רוצה ללכת לבדיקות,הבעיה שאם הסחרחורת הזו זה לא אפשרי ,מה אני יכול לקחת בשביל להקטין את הסימפטום? מעבר לבעיה הזו אני רואה תקין בעין אין לי הקאות או כאבים ,מקווה לעזרה תודה מראש,אנדראה

שלום רב, לאחר טראומה כהה וחזקה בארובת העין והעפעפיים. תיתכן נפיחות שתמשך 4 שבועות, עקב דימום פנימי באיזור החבלה. במידה והנפיחות לא תשתפר בהדרגה יש לעבור צילום ארובת העין או CT של ארובות העיניים, בכדי לשלול שבר בדפנות הארובת העין או נזק למערות האף בסמוך. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

התשובה הקודמת נרשמה בטעות סליחה, ממליץ לך לקבוע תור לנויורואופטלמולוג לגבי הבעייה. לפני יש להבדק באופן מקיף אצל נוירולוג לשלול בעיות נוספות ועם הממצאים לגשת לאופטולומולוג. בריאות בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין