טוברקס- מה עושים שגם לאחר תום שימוש,רואים מטושטש?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/11/2017 | 10:57 | מאת: חיים בסון

טוברקס- מה עושים שגם לאחר תום שימוש,רואים מטושטש? הפסקתי טיפול במשחה טוברקס עקב טשטוש ראייה קבוע ב-2 העיניים. בעין הימנית הראייה חזרה למצב כמעט למצב תקין לאחר יום מהפסקה במשחה, ולכן מה הדרך המהירה ביותר להסיר את המשחה שהיא כמו "גריז"? בעיין שמאל אין שיפור כלל!, כאילו המשחה שם. כאשר ברקע של עין שמאל היה ארוזיה נרחבת על הקרנית השמאלית בעין בקוטר 2 על 3.5 מ"מ , SPAS. ייתכן שהראייה בעין שמאל נפגעה?

הכי קל להסיר המשחה בעזרת שטיפת העיניים במים חמים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

03/11/2017 | 11:11 | מאת: חיים בסון

ומה לעשות כמספר פעמים מקלחות ארוכות עם מים חמים ומים ישירות לעין שמאל- גם לא מועיל? ייתכן שהמשחה גרמה לנזק? - ברקע היה ארוזיה-שריטה בעין זו. מה אפשרויות /חומרים אחרים להסרת המשחה. כעת הטווח ראיה שלי הצטמצטם ל-20 ס"מ בלבד, ביחס שראיתי לפני הטיפול במשחה בעין שמאל 6/6!.

במידה ואין שיפור בראיה אז יש צורך לפנות לרופא עיניים לבדיקה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין