תוצאות בדיקהשל עובי קרנית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/10/2017 | 19:31 | מאת: רות

שלום.בעלי מקבל פלקוואניל בגלל לופוס ורופא עיניים נתן לו לעשות בדיקת עובי קרנית .האם הכוונה לבדיקת פכימטריה?עשה את הבדיקה והתוצאה רשום עין ימין פכימטריה:577 מיקרון ועין שמאל פכימטריה:598 מיקרון.בעלי בן 82 .עד שנגיע לרופא אם אפשר לקבל הסבר קצת?האם זו הבדיקה שרופא עיניים ביקש שהיא בדיקת עובי הקרנית?מה אומרות התוצאות?עוד חודש וחצי תור לעיניים.תודה.

בדיקת פכימטריה היא בדיקת עובי קרנית. אין בעיה עם תוצאות בדיקה זו. יש להביאם לרופא מטפל כשתהיו אצלו בביקור. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

16/04/2024 | 12:33 | מאת: ליטל

היי עשיתי בדיקת פכימטריה אני בת 43 והתוצאה בעין ימין היתה 487 מיקרון והעין שמאל 497 מיקרון האם הנתונים הללו מדאיגים?

משמעות עובי הקרנית הוא בהתייחס ללחץ התוך עיני. יש להביא הבדיקות לרופא המטפל כדי לשכלל עם שאר הבדיקות שבוצעו.

מנהלי פורום בריאות העין