ביקור בחדר מיון עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/05/2017 | 19:09 | מאת: חן

עקב ראיית עיגולים שחורים נשלחתי למיון עיניים . הבדיקה הייתה אגרסיבית וארוכה . טיפטפו לי מלא טיפות הרדמה . הרופאה לא הצליחה למקם את העדשה בעיניים ועשתה הרבה ניסיונות בשלב מסויים הרגשתי באחת העיניים את העדשה. הבדיקה יצאה תקינה אך לאחר מספר ימים התחלתי לסבול מיובש חזק בעיניים,הרגשת חול צריבות .טיפות עיניים לא עוזרות זה רק מחמיר . האם יש קשר לבדיקה? האם פגעו לי בייצור הדמעות? או זה מיקריות?

שלום רב, יתכן ועדשת שלוש המראות גרמה לאזורי שפשוף באזור הקדמי של גלגל העין עם אזורי יובש משמעותי זה הגורם לגירוי וצריבה, תחושת חול בעין וכו'. אני ממלית על טפטוף תחליפי דמעות ללא חומר משמר כל שעתיים לדוגמא הילוג'ל או בפאנטן. בנוסף משחת דוראטירס לפני השינה בלילה למשך שבועיים לפחות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין