בלפריטיס וטיפול- מיואשת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/03/2017 | 20:33 | מאת: שירה

שלום רב אני בת 42 עקב נשירת ריסים חזקה אובחנתי בבלפריטיס קדמית. קשקשת רבה וטריכיאזיס. ו MGD 1-2 יש לי סבוריאה דרמטטיס שנים. אני מנקה באיי קר פורטה של דר פישר בוקר וערב. פעם ביום עושה קומפרס חם עם צמר גפן. ולפני שינה מורחת על העפעפיים סינטומצין. כבר חודש טיפול ואין שום שיפור בנשירה. בערך בשבוע אני מאבדת כ 13 ריסים בשתי העיניים. זה מה שאני רואה בניגוב העפעפיים. מה עוד אפשר לעשות כדי להפסיק את הנשירה? אני פוחדת להישאר ללא ריסים. האם כדאי לבקש מרופא העיניים גם כדורים כלשהן? תודה מיואשת

הרושם הוא שאת מקבלת טיפול מאוד יסודי. הייתי ממליץ לבצע את הקומפרסים החמים בעזרת שקית חימום עשויה ג׳ל שמחמים במיקרו, שניתן לרכוש בפארמים השונים. היתרון הוא ששקית החימום נשארת חמה למשך זמן רב יותר מאשר צמר גפן. בנוסף אפשר לנסות כדורי דוקסיצילין בהוראת רופא לתקופה של מספר חודשים. מומלץ גם יעוץ של רופא העור אם ניתן להוסיף טיפול למחלה הבסיסית. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

12/04/2022 | 22:27 | מאת: טל

היי אשמח לדעת אם מצאת פתרון? אני עם בעיה זהה ומיואשת

מנהלי פורום בריאות העין