מסגרת של פעילות גופנית לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

29/01/2018 | 15:02 | מאת: אוסנת

שלום, אבי עבר אירוע מוחי. מסגרת השיקום השתתף בפיזיותראפיה ובהתעמלות. כיום כבר אינו בשיקום. שאלתי היא היכן ניתן למצוא חוג או מסגרת לפעילות גופנית עבורו באיזור בקעת אונו? פיזיותראפיה דרך קופת החולים אינה מספיקה ולא ממש עוזרת לו. אודה לעזרתך

שלום, אם הכוונה לפעילות קבוצתית - בהתאם למצבו כיום אפשר אולי להשתלב בפעילות גופנית 'רגילה' אבל לא אינטנסיבית מידי, כגון חוג פלדנקרייז או יוגה. חלק מקופות החולים מציעות קבוצות תרגול במכוני פיזיותרפיה של הקופה או במכונים בהסדר עם הקופה. ייתכן שעמותת נאמן מפעילה קבוצה באזור בקעת אונו. אם הכוונה לפעילות אישית - ניתן לקבל טיפולי פיזיותרפיה פרטיים במכון פיזיותרפיה או בבית המטופל. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי