תסמונת תעלת המרפק - תחושת נימול בקמיצה ובזרת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/04/2016 | 09:46 | מאת: קרן

שלום רב, בעלי בן 46. מעל שנה סובל מתחושת נימול בקמיצה ובזרת כף היד. אורתופד המליץ על ניתוח במרפק (בשיטה המסורתית, פתיחת המרפק). אנו מעוניינים בחוות דעת נוספת וכן בבדיקת האפשרות לניתוח אנדוסקופיה. חברים המליצו להיבדק אצל נוירולוג או נוירוכירוג. אנחנו חברי קופ"ח מכבי. אבקש לדעת מי הרופא המתאים ביותר לבעיה? מה ההתמחות המתאימה? כמוכן אשמח ללמוד על יתרונות וחסרונות כל שיטה. בתודה מראש

בקר טוב קרן, כדי להמליץ על נתוח ולבחור סוגו המועדף יש לבדוק את בעלך ולעיין בבדיקות עזר שבוצעו במהלך האבחון. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה