צנתור מוח אבחנתי לנער

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/08/2012 | 10:07 | מאת: דפנה

בני בן ה- 17 עבר לפני כחודשיים אירוע מוחי (דימום תוך מוחי ספונטני). כעת עליו לבצע צנתור מוח כדי לאבחן MICRO-AVM. עלי להחליט האם לבצע זאת אצל מצנתר פרטי בביהח אסותא, או בבית החולים הציבורי תל השומר, שם היה מאושפז. בהנחה שבשני המקומות יבצע את טיפול מצנתר טוב - האם יש בעייה לבצע זאת באסותא, מבחינת גיבוי של מחלקת טיפול נמרץ נוירולוגיה / נוירוכירורגיה, למקרה של סיבוכים?

בדומה לבחירה מתאימה של מצנתר הגיבוי של נוירוכירורג ככל שיידרש צריך להיות מתואם מראש, ללא קשר לביה"ח שבו יבוצע הצנתור.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה