חולה עם מספר בעיות חולה בNF1

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/11/2020 | 14:19 | מאת: שמואל כהן

שלום דר בן 55 סובל מי מספר העיות רפויות בגלל מחה של NF1 לפני שבוע אונתי לבדקה של MRI וMRAפינוח כתב בפינוח MRIמוח מרצת פוזיפורמית של L ICA פרוקסימלי דר אפשר לדעת מה עומר עולי זה הסיבה לכעב רוש חזקים ולחצי דם גביעם בבקשה אפשר לדעת נה פירוש של הפינוח תודה דר

17/11/2020 | 14:21 | מאת: שמואל כהן

סליחה דר תיקון מפרצת פוזיפורמית של L ICA פרוקסימלי מה פירוש של זה זה מה שגורם לי לכעבים רוש

לשמואל שלום, *אתה זקוק לייעוץ מומחה אנדו-וסקולרי *יתכן שהמפרצת תורמת לכאבי הראש *יתר לחץ דם לא קשור לקיום המפרצת וטעון טיפול בנפרד בברכה

17/11/2020 | 16:55 | מאת: שמואל כהן

קודם תודה דר סליחה מה זה פוזיפורמית של L ICA פרוקסימלי מה פירוש המילים עים מיפרצת מסוכנת תודה דר

לא מומלץ לפרש ממצאי הדמייה שהמפענח ראה ושאני לא ראיתי כדי לתכנן טיפול, עליך להבדק ולקבל ייעוץ כפי שציינתי ע״י מומחה אנדוסקופי-וסקולרי. בברכה

17/11/2020 | 17:43 | מאת: עוזרת

אני לא מבינה ברפואה מי שמטפל בזה זה פרופסור חוסה כהן מהדסה הןא טיפל בדודה שלי שתיהיה בריאה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה