קוצב סקראלי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/11/2020 | 01:08 | מאת: דנית

שלום ד"ר, אני מחפשת רופא שעוסק בהשתלת קוצב סקראלי. עקב אי שליטה בסוגרים (צואה)/ חודשים אחרונים עצירות כרונית. עקב שוואנמה ב S3-S4 עם קשר לנקב העצבי הפגעה בשרירים ובעצבי הסוגרים. אני לאחר כל הברורים האפשרים וכל נסיונות הטיפולים המשמרים. הוצע לי סטומה ואיני יכולה לקבל זאת. חשוב לי להתייעץ עם רופא שעיסוקו השתלת קוצב. איזה תחום מי שמבצע השתלת קוצב הוא נוירוכירורג / גסטרולוג / כירורג? התייעצתי עם שלושת תחומים אלו שמעבירים אותי מאחד לשני. אשמח לעזרה תודה

בוקר טוב דנית, *יתבקש אבחון וידאו-אורודינמי. *השתלת הקוצב הינה דו שלבית:השתלת אלקטרודה+ניסוייה והשפעתה אצלך. *אם נמצא מועיל-מתבצעת השתלת הקוצב. *ניתן לבצוע עי פרופ קובי סתיו,אורוגינקולוג מ.ר. שמיר. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה