כאבים בגב התחתון אחרי תנועה לא טובה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/08/2020 | 16:42 | מאת: דורון

שלום, בן 27 בריא בדר"כ.מזה 8 שבועות אני סובל מכאבים בגב התחתון אחרי שעשיתי תנועה לא נכונה במהלך אימון, הרגשתי "קליק" וכאבים התחילו אחרי יום בערך, יש לי תחושת אי נוחות וכאבים מתגברים במהלך תרגילי הרמת משקל שכוללים שימוש בגב התחתון והתכופפות. לקחתי אטופן במשך 10 ימים ללא הטבה,כרגע משתמש בברקסין. ביצעתי צילום רנטגן ע"ש מותני שבו נכתב- *שינויים ספונדילוטים *עקמת לשמאל *הצרות קלה בגובה5L-1S יש לציין שיש לי קיצור של שני סנטימטר ברגל שמאל האם נדרש לבצע בדיקה מקיפה יותר על פי ממצאי הבדיקה?

ערב טוב דורון קיצור הרגל בכ-2 ס״מ גורם קרוב לודאי להליכה לא מאוזנת שהיא מהווהר תשתית להופעת כאבי הגב מומלצת בדיקה אצל אורטופד עמוד שדרה:בירור מאבחן נוסף-על פי התרשמותו וממצאי בדיקתו. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה