הייתי אמורה לעשות אם אה ראיי ראש בעקבות שבעהר היו לי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/07/2020 | 20:24 | מאת: אנט

כי. היו. לי. מידי. פעם. כאבים. בקרקפת. וניאורולוג. שלח. אותי. כאמור. לבדיקה. הנל. אך. אני. פחדתי. כי. יש. לי. חולשות. ופחדתי. מחומר. הניגוד. כי. קראתי. שזה. משפיע. על. המח. וכן. פחדתי. האים. צדקתי אני לא. סובלת. משום. מחלות. רקע. אודה. לך. אים. אוכל. לקבל. תשובה

בוקר טוב אנט, הבדיקה איננה מזיקה למח אם היא מתבצעת-הוספת חומר ניגוד מאפשק בדיקה המדגימה בדיוק רב יותר מצבו של המח. בברכה

19/07/2020 | 06:35 | מאת: אנט

האים. חומר. הניגוד. עלול. לגרום. לתופעות. לוואי. היות. ואני. סובלת. מחולשות. ולכן. פחדתי. לעשות. את. הבדיקה. היא. ניתנה לי. בעקבות. תלונות. של. כאבים. בקרקפת. שהולכים. וחוזרים. מידי פעם. באמצע. הקרקפת. התלונותשלי. הם. ממושכות זה. בא. והולך. יכול.

לאנט, כל תרופה לרבות חומר ניגוד עלולה לגרום לתופעות לוואי. נא עייני בתשובתי לפנייתך:אין לי דבר להוסיף עליה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה