חוסר תחושה בצד שמאל של הפנים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/05/2020 | 15:39 | מאת: TAMAR

יש לי מספר שעות חוסר תחושה בצד שמאל של הפנים. ברקע ניתוח כריתת המנגיומיה יותר מ4 שנים. mriאחרון ביולי 2019תקין. בעבר לפני 12 שנה היה לי שיתוק בל מה לעשות? האם זה חוזר? לגשת למיון או לחכות ?

23/05/2020 | 15:57 | מאת: tamar

יש לציין שיש לי גם טעם מר בפה בנוסף לחוסר תחושה בצד שמאל של הפנים לגשת למיון אף אוזן ?

ערב טוב תמר, מתבקשת בדיקה וייעוץ של נוירולוג. בברכה

24/05/2020 | 11:48 | מאת: tamar

ניגשתי למיון נורולוגי עשו לי בדיקות דם בדיקות דם תקינות התחושה חזרה בפנים בגלל שזה לקח הרבה שעות עד שהרגשתי תחושה עשו לי ct אין דמם טרי אינטרה או אקסטרה אקסיאלי אין ממצא פוקלי ברקמת המוח אין אפקט מסה קו אמצע שמור. שחררו אותי הביתה עדכנתי את הרופא במיון שאני אמורה לעשות mri מוח ועמוד שדרה צווארי ביולי. הנורולוג אמר לי אם תאבדי עוד פעם חוסר תחושה באחד מאיברי הגוף המלצתי להקדים את הבדיקה mri ותקחי את הדיסק למרפאה נורוכירוגית מה דעתך כמנתח מוח בכיר?

לתמר, חסרמידע שיאפשר התייחסות: *באיזה צד נכרת הגידול? *האם האבחנה ההיסטולוגית היתה המנגיומה בעצם הגולגולת או מנינגיומה מוחית?

24/05/2020 | 18:18 | מאת: tamar

זה היה בעצם המוחית הפרונטלית השמאלית המנגיומיה -בעצם הגולגולת

תודה. אין כל קשר בין הנתוח בעבר לבין אבדן התחושה החולף בפנים

24/05/2020 | 20:09 | מאת: tamar

שכחתי לצייין שאני גם נמצאת במעקב נורולוגי עקב הפרעת תנועה קטנה שיש לי ביד שמאל תודה תמר

24/05/2020 | 20:32 | מאת: tamar

מקבלת חצי כדור קסנזין יש לי לעשות בדיקת הדמייה בסוף יולי

תודה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה