תחושת נימול שלא עוברת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/05/2020 | 21:22 | מאת: נועה

היי ד"ר אשמח לעצתך, ביום חמישי בלילה (לפני 3 ימים) התחילה לי תחושת נימול חזקה ביד שמאל. יום שישי זה התגבר ובביקור רופא הפנו אותי למיון. בדקו לי א.ק.ג (סובלת מקצת כאבי חזה לאחרונה, כנראה מלחץ וגם ציינתי בפניהם) לקחו בדיקות דם שקשורות בעיקר לטסיות ולא התמקדו בכלל ביד כי לטענתם זה לא דחוף. פניתי היום לרופאת משפחה שהנחתה אותי לקחת נורופן ולשים תחבושת אלסטית על היד. היום אני ממש מרגישה שתחושת הנימול מתגברת ונהיית יותר דוקרת ביד שמאל, מתחילה תחושת נימול קלה ביד ימין וברגל ימין וגם מרגיש לי בפנים כאילו קצת נפוח ומורדם ליד הפה (כמו אחרי הרדמה אצל רופא שיניים כזה). מה עליי לעשות ? ללכת שוב למיון ? יש לך חשדות למה זה יכול להיות ומה עליי לבקש לבדוק ? אני אבודה לגמרי ומרגישה שאין מענה טוב כמו שצריך. (אציין שהתחלתי גלולות לפני 20 ימים בערך)

10/05/2020 | 21:25 | מאת: נועה

שכחתי לציין שגם יש לי תחושת גרד כזאת שבאה והולכת מרגיש כמו של יובש בעור יחסית משהו כזה

לנועה ערב טוב, מומלצת בדיקתך+ייעוץ מאבחן נוירולוגי. בברכה

11/05/2020 | 14:37 | מאת: נועה :)

תודה רבה על התשובה המהירה. הייתי אצל הרופאת משפחה היא הפנתה אותי לכירורג כף יד (היא חושבת שזאת דלקת). אך, אני מכירה כאב של דלקת ביד, וזה לא אותה הרגשה. האם ללכת לנוירולוג בכל מקרה? האם יש אפשרות שזאת דלקת ? לא ציינתי את גילי אני בת 21. תודה

לנועה שלום שוב, בודאי שכן- לבצע ייעוץ מאבחן נוירולוגי בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה