לסת נוקשה ורדומה אחרי ניתוח מח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/03/2020 | 21:30 | מאת: ציפי

עברתי ניתוח להוצאת מנגיומה מנצח עדיין אחרי 4 חודשים מהניתוח יש לי ראש ופה רדום בצד הניתוח זה נורמאלי לחכות בסבלנות או לטפל אני לא יודעת מה לעשות

בוקר טוב ציפי, *לא תקין *מומלץ ייעוץ-בדיקה עי המנתח *לא ברור מפנייתך האיזור המוחי ממנו נכרתה המנינגיומה *לא ברור מפנייתך האם טרם הניתוח היה קיים הרידום המתואר בברכה

05/04/2020 | 13:09 | מאת: לסת טראש רדום

לשאלתך דר' האם היה רדום לפני ניתוח לא רק אחרי הנית ח בבסיס הגולגולת היתה המנגיומה שנוצרה האם יכולה להיות פגיעה בעצב הפנים ללא פצייאליס התחלתי לקחת לירקה כדור וזה קצת משפיע אבל עדיין. ראש נוקשה לתשובתך מחכה תודה רבה

לציפי שלום, תודה על השלמת המידע. *התייחסותי הקודמת לפנייתך מתאריך 23-03-20 -מתאימה. *התחושה בפנים איננה נתרמת עי עצב הפנים=FACIAL NERVE,כי אם ע"י העצב החמישי=TRIGEMINAL NERVE:הרידום שתארת בפנים ובפה באים מטעמו. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה