תופעות אחרי ניתוח להסרת מניגיומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/01/2020 | 08:38 | מאת: משה

לפני כעשרים שנים עברתי ניתוח להסרת גידול מניגיומה שישב על עצב הריח. לאחר הניתוח איבדתי חוש הריח , וככל הנראה גם הפרעות בזיכרון. לאחר הניתוח אמר לי המנתח שצריך להיצהר מתופעה של נתינת ייתר ואף פירט כמו מתן כספים וכו. עתה אחרי עשרים שנה אני מבחין התופעה שהולכת ומתעצמת ברצון של לתת ולרצות , שבא לידי ביטוי במתן אינפורמציה לכולם בעבודה גם מה שלא מקובל לתת, לסייע לעזור לכולם בלי גבולות ובכל מחיר ועוד. מרבה בפטפטת ומשמיע לכולם מה שהם רוצים לשמוע גם אם לא כל המידע מדויק רק לרצות אותם. שאלתי אם זו תופכה שמקורה בניתוח? בכל מה שקשור לחשבונות בנקים וצקים מזה שנים רבות הכל אצל אישתי לצורך ביטחון. אשמח להתייחסותך,

בוקר טוב משה, אינני רואה טעם בספקולציות: מומלצת הדמיית MRIמח ללא ועם הזרקת חומר ניגוד-גדוליניום. מומלץ בהמשך ייעוץ נוירוכירורג+ בדיקתך +עיונו בהדמייה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה