סירינגומייליה -תסמינים לבעיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/01/2020 | 20:16 | מאת: tami

האם יש תסמינים לסירינגומייליה ומהם התסמינים? האם בן אדם חולה עם כאבי גב ושעושה בדיקות הדמייה של עמוד שדרה גבי ומותני יכול להיות שיראו את זה בהדמייה? תודה והמשך ערב נעים והעיקר הבריאות

16/01/2020 | 21:08 | מאת: tami

האם בגלל שיש לי 1. הפרעת תנועה 2. כריתת המנגיומיה מהמוח 3. כאב עצבי בצד שמאל של הבטן שאובחן על ידי אורטופד בכיר. האם בגלל כול הנ"ל ושיש לי כאבי גב חזקים רןפא שלח אותי לבדיקת הדמייה של עמוד שדרה גבי ועמוד שדרה מותני. האם נראה לך שיש לי סירינגומייליה ??? או שנחכה להדמייה ?

לתמי שלום, *לסירינגומייליה תסמינים שונים בהתאם לגובהה בחוט השדרה *הדמיית MRI לעמוד שדרה גבי מתני או צווארי מדגימה סירינגומייליה אם היא קיימת *כדי לענות האם נראה לי שיש לך סירינגומייליה יש צורך לקבל ממך מפרט תלונות מלא ונדרשת בדיקה נוירולוגית ייעודית. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה