ניתוח כריתת spn-האם ישפר המצב?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/12/2019 | 19:06 | מאת: רונית

שלום רב,לאחר שבר בקרסול וקיבוע עם פלטה.היפרפתיה בפזור עצב פרונאלי שטחי כולל חלק דורסלי שלכף הרגל ובהונות 2-5.סימן טינל חיובי מעל צלקת הניתוח בפיזור עצב פרונאלי שטחי.באולטרסאונד עצב פרונאלי שטחי מעובה.שתל לוחץ ותופס. emg פולינירופטיה קשה. הומלץ ביצוע microsurgical neurolysis of right superficial. אשמח לשמוע האם יתן מענה לסבל וצליעה אפילו במנוחה.תודה רבה

לרונית, להערכה מודעת של הסיכוי למענה תואם לציפיותיך חשוב שתקבלי ייעוץ בדיקה וחו"ד שנייה ממומחה נוסף המבצע ניתוחי נאורוליזיס מיקרוסקופי בברכה

22/12/2019 | 06:55 | מאת: רונית

תודה רבה

בוקר טוב רונית, מענה ללא בדיקתך (כפי שציינתי)לא ישרת היטב את צרכיך. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה