tens מכשיר אחרי שנים של ניתוח ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/08/2019 | 12:02 | מאת: שאלה

עקב כאבי צד בגב המותני נתנו לי מכשיר tensנגד כאבים. ברקע שלי לפני ארבע שנים ניתוח כריתת המנגיומיה mriאחרון תקין מאז שאני משתמשת במכשיר שמתי לב יש לי נטייה ליפול. ושכחתי להגיד לרופא כאב שעברתי ניתוח מה דעתך? ניסיתי לבדוק באינטרנט האם יש קשר או תופעות לוואי של המכשיר נגד כאבים tens ולא מצאתי.. ברצוני לציין שבנוסף לניתוח ברקע שלי הפרעת תנועה קטנה שמטופלת בקסנזין שעוזר לי בתפקוד היום יומי איך היית מתייחס לכול הסיפור?

*מה שנכרת בניתוח היה המנגיומה? מנינגיומה? MRI אחרון ממתי? *נושא TENS,השימוש בו,תופעות לוואי בגין השימוש טעונות דיון מומחה מרפאת כאב

17/08/2019 | 19:40 | מאת: שאלה

מ.ר.י אחרון לפני חודש תקין מה שהוציאו המנגיומה איך להתייחס

תודה על השלמת המידע להתייחס כפי שהמלצתי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה