התייעצות לניתוח קרניופלסטי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/03/2019 | 16:09 | מאת: אבי

שלום רב, אבי עבר אירוע מוחי(דימום) לפני קצת פחות משנה בו ביצעו ניתוח בו הסירו חלק מהגולגולת על מנת לטפל בדימום. כיום ברוך ה' הוא לקראת סוף השיקום אך נותר עם אפזיה וללא פגיעה בתנועת הגפיים. חלק הגולגולת מאוחסן בבית החולים ורציתי לשאול עד כמה מסוכן הניתוח להחזרתו ? האם יש סיכון שיצטרך לעבור שוב שיקום או חלק ממנו? והאם ניתן להישאר ככה ללא ניתוח(העצם שחסרה באורך של כ 8-9 ס"מ) תודה מראש

ערב טוב, *הניתוח להחזרת העצם אם מתבצע כנדרש-איננו מסוכן *הוא איננו אמור לגרום צורך לשיקום נוסף *חסר העצם גדול יחסית ולכן קיים גם שיקול בטיחותי בעד בצועו *נא תשומת דעתך: האמור לעיל איננו מייתר דיון טרום ניתוחי עם המנתח המיועד. בברכה

31/03/2019 | 20:00 | מאת: אבי

ובדרך כלל מה ההליך לאחר הניתוח ושלבי ההחלמה?

השאלה איננה מובנת כאמור,הדיון צריך להתקיים,חזיתית,עם המנתח המיועד

מנהלי פורום נוירוכירורגיה