זרם חזק ביד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/03/2019 | 20:09 | מאת: מאיה

שלום ד"ר ולד, עשיתי תאונת דרכים לפני שבועיים וחצי. התנגשתי במכונית לפניי. מאז הצוואר קצת כואב, יש מידי פעם זרמים קלים ביד, עשיתי צילום רנטגן שיצא תקין. יש כאב בצוואר, בכתף וקצת ביד אבל הוא לא נורא. אני לא התלוננתי עליו עד היום... היום מרגישה כאב חזק יותר בצוואר וזרמים ביד. לפני כחצי שעה דיברתי בטלפון והרגשתי ממש תחושה מוזרה ביד. עבר בה זרם חזק מהכתף עד האצבעות. כף היד קפצה. קשה לי להסביר את התחושה.. אבל היד פתאום נרדמה ופתאום חזרה ופתאום נרדמה שוב ושוב חזרה וכו'.. אף פעם לא הרגשתי תחושה כזו. מאז שזה קרה יש חולשה ביד והיד כבדה כזו. אני מאוד חוששת. מכיוון שיש לי בעיה נוספת בתקופה הזו, הייתי מספר פעמים אצל רופאים בחודש האחרון (פצע ניתוח מלפני שלושה חודשים לא נסגר). לא נעים לי כל כך ללכת שוב לרופא... הייתי יותר מידי ואני מרגישה שהרופא נשפחה מסתכל עליי מוזר. אני כבר ממש מתביישת. האם צריך לפי מה שתיארתי? האם לדעתך מהתאונה? תודה רבה, מאיה

בוקר טוב מאיה, *סביר שמדובר בתוצר הנובע מהתאונה שתארת:WHIPLASH INJURY *יש לבדוק אותך בדיקה נוירולוגית, להפנותך להדמייה ייעודית+בדיקות עצביותEMG+NCV *לתת עתה טפול שימנע או ישכך תלנותיך עד להשלמת הבירור המאבחן. אשמח לסייע. בברכה

25/03/2019 | 08:04 | מאת: מאיה

תודה רבה על התגובה אודה לפירוט "טפול שימנע או ישכך תלנותיך". אוסיף שזו היתה תאונה קלה.. לאחריה תפקדתי רגיל עם ממש טיפה כאבי צוואר ויד.. בנוסף, האם אתה מקבל חברי מכבי?

למאיה, לא מומלץ להציע טפול טרם בדיקתך אינני עובד בהסכם עם קופח מכבי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה