דחוף ביותר - קומה חמורה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/03/2019 | 21:05 | מאת: בבקשה עזרה

אחותי בתרדמת עקב היפוגליקמיה. כבת 30, אם טריה, בריאה למעט הסכרת טייפ1 שיחסית התאזנה. כעת בטיפול נמרץ, יש בצקת מוחית וגלזגו 3. אין פגיעה בגזע המוח ויש רפלקסים מסוימים מינימליים. התינוק צריך את אמא שלו ואנו מוכנים לעשות הכל. איך אפשר לעזור? בבקשה, כל תשובה/רעיון/עצה יתקבלו בברכה ויותר. האם יש מקום לנסות לעורר מתרדמת באמצעות גלי קול/אולטרהסאונד? תודה מראש

מתבקש ייעוץ עם המומחה הבכיר האחראי על יחידת טפול נמרץ בבית החולים+ המומחה המטפל בסכרת.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה