חולשה בצד שמאל של הגוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/02/2019 | 00:41 | מאת: דניאל

שלום, לפני כמה שנים גיליתי כי אני סובל מפריצת דיסק בצוואר שלוחץ לי על העצב וגורם לכאבים בצוואר, לאחר טיפולי פיזיוטרפיה הכאבים פחתו וחזרתי לשגרת חיים די רגילה. לאחרונה התחלתי להרגיש באימונים בחדר הכושר (בעיקר בלחיצת חזה) שצד שמאל שלי נחלש והרבה יותר "כבד" לי להרים את המשקל עם היד השמאלית. 1. האם ניתן לקשור בין ההיחלשות ביד שמאל לבין פריצת הדיסק הצווארית? 2. כמה העניין דחוף לבדיקת רופא מומחה? תודה רבה!! דניאל

בוקר טוב דניאל, *יתכן שכן *מומלץ ייעוץ+בדיקת נוירולוג ו-או מומחה עמוד שדרה.ניתוב מאבחן לנוכח החולשה המתוארת-עפ"י התרשמות הבודק בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה