פענוח בדיקת mri מח בעקבות כאבים בצד ימין של הראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/11/2018 | 21:21 | מאת: MRI מח

שלום ד״ר ולד, בת 39. בעקבות כאבים עזים, חדים וממוקדים בצד ימין של הראש מאחורי האוזן בשבועיים האחרונים, יחד עם חולשה ביד ורגל ימין, כמו גם ירידה בראיה (ראיתי 6/6 עד לפני כשלושה חודשים)- לא בטוחה שקשור, ביצעתי MRI מוח. הבדיקה סה״כ תקינה מלבד: 1.DVA זעיר בצרבלום ימין 2. סוספטביליות בולטת מעט בגרעיני הבסיס, דו״צ, קרוב לוודאי שקיעת תוצרי פירוק ברזל ו/או הסתיידות. מה המשמעות?

1.. ממצא מולד חסר משמעות רפואית 2.אין משמעות לציין:2 ה"ממצאים כלל אינם מסבירים את תלונותיך ואינם קשורים ,כך שרצוי המשך בירור סיבתי להופעתם בסיוע נוירולוג. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה