חולשה בעיקרון היד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/10/2018 | 19:45 | מאת: לי

שלום דר , בזמן שלימדתי ילד שיעור פרטי השתמשתי בידיים וחשתי חולשה שאני לא מצליחה לשלוט בידיים כמו שצריך והחולשה המשיכה כל היום ביד שמאל וגם קצת ברגל באותו צד לא נפלו לי דברים מהיד ואני מתנהלת כרגיל אבל חשתי שאיני שולטת ביד שמאל כמו יד ימין ושהיא כבדה למיטב זכרוני זאת לא פעם ראשונה שיש לי חולשה ביד הזו . האם יכול להיות שזה תסמין התחלתי למחלת ה als ? ניוון שרירים !? הנני בת 27 . לפני יומיים הרמתי את בני ביד שמאל וביד ימין הרמתי כמה חפצים האם יום למחרת עלולה להיווצר כבדות ביד ? קראתי קצת חומר בגוגל כמו חצי מדינה ויש המון השערות שזו מחלת als וזה הלחיץ אותי.

בוקר טוב לי, ממש לא מתאים ל-ALS. מאידך מתבקש עתה בירור נוירולוגי מאבחן: *בדיקת נוירולוג *הדמיית מח עי CT או MRI בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה