כאב ראש אחורי וברקות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/09/2018 | 18:48 | מאת: אנונימי

שלום. בן 30...מזה כמה חודשים סובל מכאבי ראש בעיקר באזור האחורי של הראש וברקות. הכאב מופיע לסירוגין. אם אני בבית ללא פעולה מתחילת היום הכאב פחות חמור. כשאני נמצא בעבודה או בפעולה כל שהיא הכאב מחמיר. יש לציין שאני נוהג הרבה שעות במהלך היום כחלק מהעבודה. פניתי לרופא משפחה שטען שהכאבים נובעים מתקופה לחוצה שאני נמצא בה. (עומד ליהות אבא פעם ראשונה) בכל מקרה זה לא לחץ שאני מודע לו. עשיתי 3 פעמים בדיקות דם כולם תקינות. עברתי בדיקת סיטי ראש ללא חומר - תקין. הייתי אצל ניורולוג שבדק אותי וקבע שהכל תקין.הרופא המליץ על טיפול של ציפרלקס. לאחר חודש של טיפול אין שום שינוי בהרגשה. חוץ מתופעות לוואי שהגיעו אם תחילת הטיפול. בחילות וכאבי בטן. שנמשכות עד היום...הכאבים פשוט גורמים לי לרצות ליהות במיטה כל היום. יש לציין שיש לי נדנודי שינה עוד לפניי תחילת הציפרלקס. זה הגיע ביחד אם הכאבי ראש. הכאבים מגיעים בעיקר לקראת הצהריים ומחמירים לקראת הערב. כדורים נגד כאבים לא עוזרים. רציתי לדעת מה אתה חושב שיכולה ליהות הסיבה? עשיתי דיקור סיני ורפלקסולגיה שגם לא עזרו. תודה מראש

בוקר טוב, *סביר להניח שאינך נעזר ,אף לא זקוק לCIPRALEX *ניתן לקבל ייעוץ נוירולוגי נוסף *במקביל כדאי לקבל ייעוץ פסיכולוגי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה