נגישות
נגישות

מפחדת אפילו לגשת לבדוק

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/08/2018 | 19:22 | מאת: מפרצת בגיל 30

היי אני בחורה כבת 30 לא מעשת לא שותה ללא לחץ דם גבוהה ללא סכרת ללא עודף משקל לפני חודשיים קיבלתי זריקת קורטיזון לאלרגיה לאחר שבוע הרגשתי כאב לא נורמלי של כאב ראש וכשהסתכלתי במראה הבחנתי שעין שמאל שלי נפלה לאחר יום הראיה שלי הפכה למטושטשת והכאב ראש רק מחמיר מרגע לרגע הלכתי לנירולוגית כי חשבתי שמדובר במיגרנה שם עלה חשש למפרצת באבי העורקים במוח ונישלחתי בדחיפות למיון מכיון שהיה חמישי בערב יום שישי לא הייתי מוכנה לעבור שם אז לא ניגשתי והאמת שאני נורא פוחדת מיזה השכנה שלי ניפטרה ממפרצת במוח אני יחסית בריאה איך דבר כזה קורה מזריקת קורטיזון ומה עלול להיות עם אני לא יגש לבדוק את החשש

לקריאה נוספת והעמקה

בוקר טוב, *לא ברור לי למה כוונתך באמירה"עין שמאל שלי נפלה" *מה מצב עין שמאל שלך עכשיו? *האם כאב הראש העצים חלף? אתייחס בהמשך

25/08/2018 | 19:16 | מאת: תשובה

כוונתי לעין נפלה העפעף שלי ממש נפל עין שמאל שלי ממש ניראת לא שוטה לעין ימין גם מצב הראיה שלי שונה והכאב ראש רק מתחזק מרגע לרגע שום כדור לכאב הראש לא מרגיע ...

האבחון המתבקש עתה: * לבצע הדמיית מח עי MRI+MRA *להבדק עי נוירואופטלמולוג

25/08/2018 | 22:43 | מאת: מפרצת במוח שמפחידה

לפי תשובת הנירולוגית ולפי התחושות אני צריכה לחשוש כי הרופאה ביקשה ועדיין לא קיבלתי אישור לmri מה הסיכוי שבאמת יש לי מפרצת?כי זה נורא מלחיץ אותי וזה גורם לי לעצבנות ומדיר את השינה מעייני כי ממה ששמעתי שזה תורשתי השאלה אם זה יכול לגרם מקורטיזון או בגלל עירבוב כי נטלתי גלולות למניעת הריון(סרזט)עקב אנדומטריוזיס

אינני סבור שספקולציות יתרמו לשפור מצבך הרפואי. *בדיקת ה MRI צריכה לכלול גם MRA *מבלי להמתין למועדה להבדק עי נוירו-אופטלמולוג. לילה טוב

04/09/2018 | 13:13 | מאת: קבלת תשובה

היי דוקטור .. אז עברתי את הmri וקיבלתי את התשוהות האומנם לא כמו שציפיתי כי זה ממש לא ברור אבל אני עדיין לא מבינה למה העפעף נפל אחרי זריקת הקורטיזון והראיה שלי פשוט כימעט ונעלמה הנירולוגית שלי בחופשה עד אחרי החגים אז כרגע אני בניחושים איך לעזאזל אני ישרוד ככה עם העין

04/09/2018 | 13:20 | מאת: תשובת mri

חדרי המח הליטרליים הודגמו מורחבים מעטבקרניים האוקסיפטליות משתי הצדדים חדרי המח האחרים החללים התת עכבישים והסולצים הודגמו שמורים אין עדות לאזורי האדרה פתלוגים לאחר זריקת גדוליניום אין עדות לאותת פתלוגיים ברקמת המח כלי הדם במעגל על שם ויליס שמורים ותקינים כלי הדם הורודים תקינים ושמורים צרבלום גזע המח ואזור מעבר קרניוצוויקליו הודגמו ושמורים בסיכום הרחבת יתר של הקרניים האוקסיפטליות יותר בשמאל משמעות של הממצא אינו מובן ייתכן לויראנט אנטומי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה